Inspira

|

|

català

|

castellano

INICI

FISIOTERÀPIA

ESTÈTICA

COSMÈTICA

EL CENTRE CONTACTAR

El teu centre de fisioteràpia i estètica a prop de Banyoles

Benvinguts al nostre centre, a INSPIRA som persones que tractem persones i el que volem, per sobre de tot, és retornar als nostres clients la confiança que ens dipositen a través dels bons resultats.
Els anys d’experiència en el sector avalen la nostra professionalitat, serietat i honestedat, com també el nostre compromís amb el client.


Et convidem a visitar les nostres instal·lacions per tal d’oferir-te el millor servei personalitzat, de salut o bellesa, a través de tècniques manuals, de cosmètica 100% natural i certificada ecològicament i dels aparells més innovadors per fisioteràpia i estètica.
Sandra Xargay Torrent
Fisioterapeuta col·legiada núm. 11.452
Graduada en fisioteràpia per la Universitat de Girona (EUSES, 2014)
Tècnica superior en estètica personal decorativa (Narcís Xifra Masmitjà, 2007)Marques de cosmètica natural amb les que treballem al centre InspiraPreguntes freqüents del Centre de Fisioteràpia i Estètica Inspira

On està situat en Centre de Fisioteràpia i Estètica Inspira, a Banyoles?

El Centre Inspira està situat al poble de Mata (municipi de Porqueres) i a només 1 km. de Banyoles (Pla de l'Estany)

Hi ha pàrquing al Centre de Fisioteràpia i Estètica Inspira?

Sí, hi ha places d'aparcament per poder aparcar el cotxe amb tranquil·litat i comoditat.

Per què el Centre de Fisioteràpia i Estètica Inspira cuida el medi ambient?

Tots els productes que s'utilitzen són 100% naturals i certificats ecològicament. També disposem de productes naturals que no generen residus per cuidar la teva salut i el medi ambient.

Quins serveis d'estètica ofereix el centre Inspira?

Oferim tractaments d'estètica específics de bellesa facial, tractaments de benestar/spa, rituals de bellesa, específics de bellesa corporal, depilació làser i amb cera.

Quins serveis de fisioteràpia ofereix el centre Inspira?

Oferim serveis de fisioteràpia, drentage limfàtic, pressoteràpia, infrarrojos, magnetoteràpia, chattanooga rehab, indiba.

Puc comprar cosmètica natural al Centre de Fisioteràpia i Estètica Inspira?

Sí, disposem d'una línia de productes de cosmètica 100% natural i amb certificat ecològic. Descobreix-los a cosmètica natural.Inspira - centre de Fisioteràpia i Estètica
versió mòbil | versió clàssica